11/09/2016

                                                                          

                                                                            Nase Vesti

 

Citam nase vesti i ne mogu da se nacudim. Ovo je gore nego u vreme propagandne masinerije komunjara. Ova nova socijalisticka bagra, sto pokusava da vodi narod u taj pogubni Novi Svetski Poredak je jos gora od komunistickih bitangi.

Svi znate za “primirje” u Siriji. Koliko vas zna da su desetine hiljada ISIS boraca nestali sa lica zemlje ?

Niko ne zna gde su.

Ne njih par stotina, ne njih par hiljada – DESETINE hiljada. Posto su vec nestali, posto su vec obrijani, posto vec imaju svoje “zene” i “porodice”, sta mislite gde ce da krenu ?

Nekako u isto vreme Turska ce da postane deo Evrope. Da li iko normalan misli da ce Muslimanski umobolnik i kriminalac – Erdogan da se trudi da ih zadrzi u Turskoj ? Ili ce ih (na desetine hiljada, a najverovatnije ce u to vreme taj broj biti MILIONSKI) sve vrlo rado pustiti u tu jadnu (i glupavu) Evropu.

 

Ovi brojevi od njih na desetine hiljada nisu pali sneba.

Hiljade boraca su jednostavno propali u zemlju sa ratista kod Sirte u Libiji, Mosul u Iraku, Manbej, Alria, Jarabuls i ostalim mestima blizu granice Turske i Sirije. Samo iz Tunisa ih ima nekoliko hiljada.

Sve ovo je jako problematicno za Evropu ali i za Ameriku.

Muslimani vec masovono prelaze u Ameriku preko labave Meksicke granice. U tome ih pomazu Meksicki narko karteli. Sto je veca guzva na granici sa Amerikom, vise droge ce se preneti. Ovo ce se polako smanjiti kada u januaru Tramp preuzme vlast, ali do tada milioni mogu da predju.

 

Evropa je vec druga prica.

Evropa je odbila da umre sporom smrcu, kako smo nekada mislili da ce umreti. Evropa je malo pozurila sa tim, i stavila 357 magnum na svoju slepoocnicu. Magnum u vidu muslimanske stoke.

Narod niko nista ne pita, i u rapidnom broju zatrpavaju svaki kutak Evrope sa ovom stokom, koja otvoreno nema nikakvu nameru da se asimilira. Sta vise, koja ocekuje da se Evropa asimilira njima, njihovom divljackom ponasanju, njihovoj perverznoj religiji i njhovom totalno izopacenom nacinu zivljenja i obicajima.

 

Svega par zemalja ima neku polu-sansu da prezivi.

Prve su Madjarska, Poljska i Slovacka koje su i najaktivnije sa zastitom svojih granica. Pogotovo je to Madjarska koja sada vec ide sa drugim slojem ograde, i koja je bila toliko pametna da nam je poslala u “pomoc” 10,000 svojih policajaca da pokusaju nekako da zaustave ovo nadiranje stoke iz Makedonije.

Niste valjda mislili da nas Madjari vole pa su nam zato poslali ove ljude ?

Poslali su ih sto se nadaju da ako uspore ovu dolzacu INVAZIJU stoke, da ce samim tim sebi kupiti dovoljno vremena da ojacaju svoje sopstvene granice. Ispostavilo se da ove tri zemlje jedine imaju prave lidere koji vole svoju zemlju i nisu se prodali govnarima tipa Sorosa i bednih placenika iz Brisela. Medju ove spada i Svajcarska, ali sumnajmo u uspeh njihove odbrane. Oni su u dosta slicnoj situaciji sa Izraelom. Bice totalno opkoljeni sa Muslimanskom stokom, ali najveci problem je stoka koja je vec odavno unutar te zemlje. Oni imaju kod sebe vac na hiljade Siptara, Turaka i ostalog djubreta. Njima ce biti mnogo teze no Madjarima ili Poljacima.

 

A mi ? Sta mi radimo ?

Pa kao prvo, glasamo za prodate duse koje nam poture Soros i bagra iz Brisela. Onda kada nam sednu na vlast (i za vrat) se cudimo kakva je to djubrad kada primaju (zvanicno) otvorene neprijatelje naseg naroda kakva je ona kravetina Hilari ili onaj kompletni kreten Dzo Bajden.

Mi imamo petokolonase na vlasti. Nama se petokolonasi tipa Sonje Liht smeju u lice.

Mi da zaustavimo navalu ove stoke niti mozemo niti hocemo. Kakvi smo, ne bih se iznenadio da ih dobro ugostimo i da krenemo da im prodajemo nase kuce, stanove i zemljiste. Mislim da je ovo vrlo verovatno.

Vec smo se dobro ispraksirali sa tim na Kosovu, koje smo prodali. Stom razlikom sto nam se ta vasljiva braca sa Kosova posle nakacila na ledja, stavili novac u jastuke i uzeli (besplatno kuce i stanove po Srbiji), a kada se ovo desi nemamo vise gde da idemo. Ostaje nam ili da se tucemo za svoje ili put pod noge.

 

Znajuci kakav smo narod, vec vidim veliku seobu.

Print Print | Sitemap
© Pancevac